Βαθμολογία

Έ(Χ)ασε βαθμούς ο Αστέρας, κόντρα στον ανταγωνιστικό Φιλοκτήτη

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη την Κυριακή (7/4) στο γήπεδο Μελισσοχωρίου ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας με τελικό σκορ 2-2, σε ένα ματς με πολύ αέρα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Και οι δύο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Κολοβός (77’) και Σινάν (87’).

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς έδειξαν από την αρχή την δίψα τους για καλό ποδόσφαιρο και γκολ, στο πρώτο μέρος κέρδισαν στο χώρο του κέντρου όλες τις μονομαχίες με την Αστέρα να δείχνει ανήμπορος να αντιδράσει. Μέσα σε δύο λεπτά (15’ – 17’) πέτυχαν δύο τέρματα και έτσι πήραν ένα σημαντικό προβάδισμα (0-2).

Στην επανάληψη αλλαγμένος με τελείως διαφορετικό πρόσωπο ο Αστέρας μπήκε στο ματς και κατάφερε αρχικά στο 57’ να μειώσει, ανέβασε στροφές και ψυχολογία, ανέκτησε το χαμένο έδαφος και πίεσε για την ισοφάριση που ήρθε στο 72’ και έτσι έφερε το ματς στα ίσια (2-2).

Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου πίεσε μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο για να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη που όμως δεν κατάφερε. Ψύχραιμος φάνηκε ο τεχνικός του Αστέρα κ. Κώστας Μπακατσής και κατάφερε να διαχειριστεί το ματς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αρχικά να περάσει την ψυχολογία στους ποδοσφαιριστές του και στη συνέχεια με την μοναδική αλλαγή που έκανε να μπορέσει να πάρει ότι καλύτερο θα μπορούσε από το παιχνίδι. Σίγουρα μέσα του πίστευε πως θα μπορούσε ακόμη και τη νίκη αφού μέχρι το τελευταίο σφύριγμα πάλευε.

Από την άλλη ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας του κ. Γιάννη Βαΐτση παρουσιάστηκε άκρως ανταγωνιστικός και διαβασμένος και με σωστή διαχείριση πήρε έναν πολύτιμο βαθμό κυρίως ψυχολογίας, δείχνοντας γι’ ακόμη μία φορά πως ο Φιλοκτήτης έχει μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα με μέλλον.

Στο 3’ ωραία σέντρα του Βασιλειάδη για τον Καραμάνο, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε με υπερένταση ο Πλατσάς. Στο 12’ σουτ του Καραγιάννη έδιωξε ψύχραιμα ο Κουκούτσης.

Στο 15’ ψηλοκρεμαστό σουτ του Χρήστου Καραγιάννη με το αριστερό, η μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Δύο λεπτά μετά ο Τζέφρι Σινάν ξέφυγε από την άμυνα και με ένα άπιαστο φανταστικό σουτ «ψιλοκρέμασε» τον Κουκούτση για το 0-2.

Στο 41’ σουτ βολίδα του Δεμερτζή η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 45’ το σουτ του Τσιαντούλη κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε άουτ.

Στο 57’ τη σέντρα έβγαλε ο Χριστώνης, για τον Κολοβό, αυτός έδωσε για τον Βασίλη Βασιλειάδη που με ωραίο πλασέ έκανε το 1-2.

Στο 65’ ωραία έβγαλε ο Πάρης Χριστώνης για τον Βασιλειάδη, αυτός έκανε το σουτ που έφυγε άουτ.

Στο 67’ ο Παναγιώτης Τσιαντούλης ξέφυγε από την άμυνα, έβγαλε ωραία για τον Νικόλι, αυτός έκανε την καρφωτή κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 72’ προσωπική ενέργεια από τον Παναγιώτη Τσιαντούλη, ύστερα από την ωραία πάσα του Νικόλι, έκανε το σουτ έξω από την περιοχή για το 2-2 με ένα εκπληκτικό τελείωμα.

Τελευταία καλή στιγμή στο 77’ για τον Αστέρα με τον Πάρη Χριστώνη που πέρασε την άμυνα, έκανε το σουτ, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Γουργιώτης, Καραπαρίσης, Αβδουλάς, Κολοβός, Μπιρόλ, Τσιαντούλης, Κατσικάρης (30’ Νικόλι), Καραμάνος, Βασιλειάδης, Χριστώνης.

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Γιάννης Βαϊτσης): Πλατσάς, Χαρατσής (90’ Μέκρας Π.), Μαντζαφλάρας (60’ λ.τρ. Μπουρντένας), Τζαβέλλας, Μαλαχτάρης, Σινάν, Καραγιάννης, Γκουντάρας Δ., Δεμερτζής, Κορδαλής, Σαμαράς.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Μάνος, Κοτούμπας.