Βαθμολογία

Από την άσπρη βούλα πήρε το μεγάλο ντέρμπι ο Αστέρας Μελισσοχωρίου

Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες διεξήχθη το Σάββατο (13/4) στο γήπεδο Νέας Πολιτείας.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Έντονη ήταν η ζέστη και αυτό σίγουρα επηρέασε σε ένα βαθμό τις δύο ομάδες που μόχθησαν για τη νίκη με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με ένα γκολ που σημειώθηκε από την άσπρη βούλα στην επανάληψη (0-1).

Μετά από αυτή τη νίκη ο Αστέρας Μελισσοχωρίου αύξησε στους επτά βαθμούς από την 3η Νέα Πολιτεία τη διαφορά του στη 2η θέση και όλα θα κριθούν στις τελευταίες αγωνιστικές για την τελική κατάταξη με το Αβέρωφ να έχει ένα σημαντικό προβάδισμα για την 1η θέση, ενώ ο δεύτερος θα παίξει έναν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερη έδρα με τον δεύτερο του 1ου ομίλου.

Στο ματς με τη Νέα Πολιτεία οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο σημαντικές ελλείψεις, ο λόγος για τον Κολοβό και τον Μπιρόλ.

Στο αγωνιστικό μέρος του ματς δεν είχε πολλές φάσεις κυρίως παίχθηκε στο χώρο του κέντρου με το πρώτο ημίχρονο να περνάει χωρίς κάτι αξιόλογο μπροστά από τις δύο εστίες, εκτός την φάση του Αστέρα όπου ο Νικόλι δεν αξιοποίησε.

Στην επανάληψη το ματς απέκτησε μία  «άγρια» ομορφιά, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να πάρουν το προβάδισμα στο 58’.

Σε αυτή τη φάση μονομάχησαν ο Βλησαρούλης με τον Καζάκο με τον ρέφερι να «σφυρίζει» πέναλτι. Ο Τσιαντούλης εκτέλεσε για το 0-1 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως το μαρκάρισμα έγινε εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν «στροφές» πίεσαν για την ισοφάριση όμως δεν μπόρεσαν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, παρότι έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Στο 68’ ο Καραμάνης έκανε ένα πολύ καλό σουτ, δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ ο κίπερ του Αστέρα.

Στην επόμενη φάση, την κεφαλιά πήρε ο Κατσιάνος από κόρνερ του Δαλιού με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Και στο 70’ ο Βλησαρούλης πήρε την κεφαλιά, η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 85’ ο Αστέρας είχε μεγάλη ευκαιρία, όταν σε τετ τα τετ τρεις εναντίον ενός, χάνει την ευκαιρία ο Τσιαντούλης να πασάρει σωστά και έτσι πέρασε αυτή η φάση ανεκμετάλλευτη.

Στις καθυστερήσεις οι δύο ομάδες έχασαν από μία μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ο Καζάκος για το Μελισσοχώρι και στην επόμενη φάση ο Τσιάρας Γ. για την Αστραπή.

Τελευταία ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 94’ με τον Καλτσά να μονομαχεί μέσα στην αντίπαλη περιοχή με αντίπαλο και να ζητά πέναλτι σε μία φάση όπου ο ρέφερι ήταν κοντά και έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

*Ο Αστέρας Μελισσοχωρίου ευχαριστεί θερμά την διοίκηση της Αστραπής Νέας Πολιτείας για την άψογη φιλοξενία και συγχαίρει την διαιτητική τριπλέτα του αγώνα.

Αστραπή Νέας Πολιτείας (Γιώργος Καφφές – Θανάσης Τσουμάνης): Τσιάρας Θεοφ., Καραμάνης (80’ Αλευράς), Τσιάρας Αθ. (64’ Αρχοντής), Κατσιάνος, Μακρής (64’ Τσιάρας Γ.), Βλησαρούλης, Καλτσάς, Χριστοδούλου (80’ Σιάτρας), Δαλιός, Παπαδάκος (46’ Κόκκορας), Σταθάκος.

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Κώστας Μπακατσής): Κουκούτσης, Σδράλης Β., Καραπαρίσης (75’ λ.τρ. Βογιατζής), Αβδουλάς, Γουργιώτης, Τσιαντούλης, Νικολαΐδης (85’ Σπανός), Καραμάνος, Χριστώνης, Βασιλειάδης (85’ Ράπτης), Νικόλι (46’ Καζάκος).

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Γκαρέλης, Δεληγιάννη.