Βαθμολογία

Σ(έξι) ΑΕΛ!


ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ

Έξι γκολ, δύο δοκάρια και άλλες πολλές κλασικές ευκαιρίες για την ΑΕΛ στο παιχνίδι με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού στο άδειο Αλκαζάρ λόγω της τιμωρίας από την αναμέτρηση με την Κοζάνη για το κύπελλο.

Το τελικό 6-0 δεν χωρά και μεγάλης κριτικής όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό αφού ο αντίπαλος παρουσιάζεται το τελευταίο διάστημα αποδυναμωμένος. Ενδεικτικές ήταν και οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας του Θεσπρωτικού που ανέφερε στη συνέντευξη τύπου πως έκανε έρανο (!) για να μπορέσει η ομάδα του να έρθει στη Λάρισα. Η διαφορά λοιπόν ανάμεσα στα δύο σωματεία ήταν τεράστια και αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Νομίζω πως από εδώ και πέρα ο τεχνικός της ΑΕΛ θα πρέπει να δίνει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής στα νέα παιδιά που δεν έχουν παίξει πολύ μέχρι τώρα, αφού τα πράγματα δείχνουν να έχουν γίνει πολύ εύκολα.

Αρνητικό σίγουρα το γεγονός πως το γήπεδο ήταν άδειο. Κακό για την ομάδα που χάνει έσοδα και κακό για τον κόσμο που δεν μπορεί αν βλέπει την αγαπημένη του ομάδα. Οι άδειες εξέδρες δεν νομίζω να αρέσουν σε κανέναν, γι’ αυτό λοιπόν όλοι που είναι κοντά στην ΑΕΛ θα πρέπει να είναι περισσότερο προσεκτικοί για να μην συμβούνε στο μέλλον αντίστοιχα φαινόμενα.

Τις τελευταίες ημέρες είναι η αλήθεια υπήρξε ιδιαίτερη αναταραχή στην ομάδα με τα όσα συνέβησαν σχετικά με την γνωστή υπόθεση του Ηλία Κυριακίδη. Αυτό θα είναι σίγουρα και ένα από τα θέματα που θα συζητηθεί στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών την Πέμπτη 13/2/2014 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «Διόνυσος». Παράλληλα εκεί θα τεθούν πολλά θέματα επί τάπητος με τον χορηγό της ομάδας κ. Ευάγγελο Πλεξίδα να πιέζει ώστε να «τρέξουν» οι διαδικασίες, για την αγορά της νέας ΠΑΕ, ενώ Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ τονίζει πως το έργο της Διοικούσας Επιτροπής θα κριθεί στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου…

Καυτή θα είναι όπως καταλαβαίνετε η προσεχής εβδομάδα, με το ενδιαφέρον να είναι περισσότερο εξωαγωνιστικό.