Βαθμολογία

Έκλεισε μια επιτυχημένη χρονιά...

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η αγωνιστική περίοδος 2011 για τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συμμετείχε στην  Ημέρα Νεολαίας (Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) των κατηγοριών Μίνι, Παμπαίδων, Πανκορασίδων που διεξήχθη στον Πειραιά στα αγωνίσματα ατομικής χρονομέτρησης και αντοχής.

Οι Αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με αποτέλεσμα να αποσπάσουν ευμενή σχόλια από όλους τους παρευρισκομένους. Στην ατομική χρονομέτρηση στην κατηγορία Μίνι ο Καρατσιβής Παναγιώτης  κατέλαβε την Δεύτερη θέση. Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα η Τσάτσαβου Γεωργία κατέλαβε την 34η θέση. Στην κατηγορία Παμπαίδων ο Χελιδόνης Δημήτριος  πήρε την 14η θέση και ο  Τσάτσαβος Σταύρος την 16η.

Στην κατηγορία πανκορασίδων η Τσοπούρογλου Σοφία στέφτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος αφου κατέλαβε την πρώτη θέση και η Βαρεταίου Χρυυσάνθη πήρε την 4η θέση χάνοντας για 5 δευτερόλεπτα την 3η θέση. Η ατομική χρονομέτρηση σε όλες τις κατηγορίες ήταν 3600 μέτρα. Στο αγώνισμα της αντοχής υπήρξαν ατυχίες των αθλητών και πιο συγκεκριμένα ο  Καρατσιβής Παναγιώτης στην κατηγορία Μίνι σε 11 χιλιόμετρα, 300 μέτρα πριν τον τερματισμό έγινε πτώση των 8 πρώτων αθλητών με αποτέλεσμα να χάσει πολύτιμο χρόνο και να τερματίσει στην 17η θέση. Στην κατηγορία Μίνι μεγάλα σε απόσταση 14,5 χιλιμέτρων η Τσάτσαβου Γεωργία πήρε την 36η θέση. Στην κατηγορία  Παμπαίδων οι δυο αθλητές του Ποδηλατικού που συμμετείχαν σε απόσταση  44 χιλιομέτρων είχαν και αυτοί πτώση στο 8ο χιλιόμετρο με αποτέλεσμα ο Τσάτσαβος Σταύρος λόγω μηχανικής βλάβης να εγκαταλείψει ο δε Χελιδόνης Δημήτριος μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε να πιάσει τους προπορευόμενους και να τεραμτίσει τελικά στην 13η θέση. Στην κατηγορία Πανκορασίδων οι αθλήτριες του συλλόγου σε απόσταση 36 χιλιομέτρων και μετά από άριστη συνεργασία κατάφεραν η Τσοπούρογλου Σοφία  να στεφτεί και πάλι πρωταθλήτρια και η Βαρεταίου Χρυσάνθη  να τερματίσει στην 5η θέση.

 Την ίδια μέρα επίσης σε διασυλλογικό αγώνα που ήταν εντεταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της ομοσπονδίας ο Αθλητής του Ποδηλατικού Συλλόγου Λάρισας, Δοξαράς Ευάγγελος πήρε την 3η θέση στην Ανάβαση Πάρνηθας στη κατηγορία Παίδων. Επίσης την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στην Καλαμπάκα σε αγώνα Κατάβασης Βουνού Downhill(open) συμμετείχαν ο Οικονόμου Δημήτριος, όπου πήρε την Πρώτη θέση και ο Μακαντάσης Δημήτριος που κατετάγει 15ος.

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαριστεί όλους τους Αθλητές και αθλήτριες για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όλη την αγωνιστική περίοδο του 2011. Καθώς επίσης τους γονείς και μέλη του Συλλόγου που ήταν αρωγοί στην προσπάθεια αυτή. Επίσης ο Σύλλογος ευχαριστεί όλους τους φορείς του Νομού (Περιφέρεια Θεσσαλίας, Περιφερειακή ενότητα Λάρισας, Δήμος Λάρισας, Δήμος Τεμπών και Δήμο Αγιάς)  το γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο για την  αμέριστη συμπαράσταση που έδειξαν στον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας καθ’ολη την διάρκεια του έτους. Πλέον αναμένουμε την τελική βαθμολογία που θα εκδώσει η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας  και  όλα δείχνουν ότι και φέτος θα είμαστε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδος και οι Πρώτοι στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Τέλος ευχαριστούμε τους χορηγούς του Συλλόγου το κατάστημα ΟΡΘΟΠΕΤΑΛΙΑ του Γώγου Πέτρου και το BOSCHCARSERVICEΥγραεριοκίνησητων Αφοι Τσακάλου – Τσιούτσια Α. για την οικονομική βοήθεια που προσέφεραν καθ’ολη την διάρκεια του έτους και πιστεύουμε να είναι αρωγοί και στην καινούργια αγωνιστική περίοδο.