Βαθμολογία

Έδειξε έτοιμη για την πρεμιέρα

Τελευταίο φιλικό για την ομάδα της ΑΕΛ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό το οποίο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Ένα φιλικό που αποτέλεσε την πρόβα τζενεράλε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος καθώς όπως όλα δείχνουν θα έχουμε σέντρα το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου.

Απέναντι στον πολύ δυνατό Παναιτωλικό, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στην Super League, η ΑΕΛ έδειξε έτοιμη για τις επίσημες υποχρεώσεις της είτε αυτές είναι απέναντι στην Βέροια, είτε απέναντι στον Ηρακλή.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα και από αυτό το φιλικό, ενώ το γεγονός ότι οι 11 που ξεκίνησαν αγωνίστηκαν για 80 λεπτά ίσως να έδειξε και τις σκέψεις του Μακεδόνα τεχνικού για τη βασική σύνθεση των "βυσσινί".

Βέβαια σε αυτό θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και την απουσία του Ανδρέα Αβραάμ που λογίζεται ως βασικός στην ομάδα, ενώ σίγουρα σε αυτούς θα πρέπει να προστεθεί και ο Ντοντό που σήμερα έκανε το ντεμπούτο του με την ΑΕΛ όπως και ο Κουτσιανικούλης. Μάλιστα οι δυο τους ήταν πρωταγωνιστές και της μεγαλύτερης ευκαιρίας της λαρισινής ομάδας να φύγει με το "2" από το Αγρίνιο.

Πολύ απλά υπάρχουν πολλές επιλογές για τον 63χρονο τεχνικό για τον δύσκολο μαραθώνιο των 30 αγωνιστικών συν φυσικά και των αγώνων κυπέλλου, όπου και στα δυο μέτωπα η ΑΕΛ θέλει να πρωταγωνιστήσει, λόγω και της τεράστιας ιστορίας που κουβαλά.

Μπορεί λοιπόν οι "βυσσινί" να πήγαν πίσω λόγω της μη έναρξης του πρωταθλήματος τον Αύγουστο, όπως όλες οι ομάδες της μεγάλης κατηγορίας εξάλλου, αλλά ίσως να ήταν και προς την θετική πλευρά καθώς η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε και άλλο.

Συμπερασματικά, με δεδομένο ότι και το προηγούμενο φιλικό των "βυσσινί" ήταν απέναντι σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Super League και αγωνίστηκε στην Ευρώπη φέτος, τον ΠΑΣ Γιάννινα, και εκεί η εικόνα της ΑΕΛ ήταν καλή, επαναλαμβάνουμε απέναντι σε μια παρα πολύ δυνατή ομάδα της κατηγορίας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: AGRINIOPRESS.GR