Βαθμολογία

Έμεινε ζωντανή

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Εθνική μας ομάδα απέναντι στην Βοσνία το βράδυ της Κυριακής (13/11) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στάθηκε άτυχο στην φάση του 0-1 με την μπάλα να ...παίζει περίεργο παιχνίδι στον Ορέστη Καρνέζη, ενώ μπόρεσε να ισοφαρίσει με το εκπληκτικό τέρμα του Γιώργου Τζαβέλλα στην τελευταία φάση της αναμέτρησης.

Ένα ματς το οποίο θα μπορούσε να το κερδίσει καθώς είχε δοκάρι με τον Φορτούνη και δυο καλές ευκαιρίες με τον Μήτρογλου, όμως αντίστοιχα θα μπορούσαν και οι Βόσνιοι να σκοράρουν στις ευκαιρίες που δημιούργησαν κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Το αποτέλεσμα αυτό και κυρίως με τον τρόπο που ήρθε είναι σαν νίκη για την Γαλανόλευκη η οποία διατήρησε την διαφορά των 3 βαθμών από την Βοσνία που θα είναι ο κύριος αντίπαλος μας για να πάμε στο μπαράζ μιας και ας μην γελιόμαστε το Βέλγιο μόνο με αυτοκτονικές τάσεις θα χάσει την πρωτιά.

Με λίγα λόγια η Ελλάδα παρέμεινε ζωντανή καθώς αν παρέμενε το 0-1 ως τελικό αποτέλεσμα πολύ δύσκολα, κατα την προσωπική μου άποψη, θα μπορούσε να παλέψει για την πρόκριση δεδομένου ότι θα είχε να αντιμετωπίσει εκτός έδρας τους γείτονες και με το βάρος του 0-1, αν όπως είπαμε παρέμενε ως τελικό σκορ. Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Εθνική μας δεν ήταν όπως θα έπρεπε, αν και μιλάμε για ντέρμπι όπου εκεί δεν περιμένεις θέαμα, όμως με λίγη προσοχή και αν ήταν καλύτερη στο παιχνίδι της τότε θα μπορούσε να είχε πάρει και την νίκη.

Η Γαλανόλευκη ολοκλήρωσε και τις υποχρεώσεις της για το 2016 και πλέον με το νέο έτος 2017 την περιμένουν πολύ δύσκολα παιχνίδια αρχικά στις 25 Μαρτίου με το Βέλγιο εκτός έδρας και στις 9 Ιουνίου με αντίπαλο την Βοσνία.

Η Εθνική ομάδα αν μπορέσει και πάρει αποτέλεσμα στις Βρυξέλλες θα είναι σε πολύ καλή μοίρα αν πάλι δεν τα καταφέρει τότε θα πάει ισόβαθμη στην Ζένιτσα μιας και οι Βόσνιοι μόνο αν δεν ...κατέβουν δεν θα νικήσουν το αδύναμο Γιβραλτάρ και έτσι η αναμέτρηση Βοσνία - Ελλάδα ίσως κρίνει πάρα πολλά ακόμα και την ομάδα που θα πάει στο μπαράζ.

Βέβαια μέχρι τότε υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και οι όποιες περαιτέρω αναλύσεις θα γίνουν όταν έρθει εκείνη η ώρα.

Υ.Γ. 1: Αλήθεια οι Έλληνες είναι πρωταθλητές στην κολοτούμπα;;;;; Τα πικρόχολα σχόλια του παρελθόντος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον Γιώργο Τζαβέλλα χτες έγιναν αποθέωση και πανηγυρισμοί από τα ίδια άτομα!!!!!. Δεν βαριέσαι; Η κολοτούμπα να είναι καλά.

Υ.Γ. 2: Προκλητικές οι δηλώσεις στο τέλος της αναμέτρησης από τον Έντιν Τζέκο ενόψει και της αναμέτρησης στην Βοσνία. Έντιν είσαι παικταράς δεν αμφιβάλλει κανείς για αυτό, αλλά λίγο προσοχή δεν θα έβλαπτε παλικάρι μου και άσε τις προκλήσεις.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ