Βαθμολογία

Είναι η καλύτερη και θα ανέβει στην Football League

Ολοκληρώθηκε σήμερα (25/1) ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής εκεί όπου στον 2ο όμιλο συμμετέχει ο Απόλλων Λάρισας.

Η εκπληκτική λαρισινή ομάδα επικράτησε με 5-0 της Νίκης Βόλου για την 15η αγωνιστική και ολοκλήρωσε έτσι το πρώτο μισό στην 1η θέση. Ο Απόλλωνας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του και τα αποτελέσματα του τα οποία τον έχουν φέρει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς.

Μια ομάδα μοντέλο, μια ομάδα πρότυπο, μια ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις, μια ομάδα που βγάζει ΥΓΕΙΑ μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κάνει περήφανους τους φιλάθλους της που βοηθούν όσο μπορούν και δηλώνουν παρών στους αγώνες.

Ο Απόλλων Λάρισας είναι μια ομάδα με ιστορία στο λαρισινό ποδόσφαιρο με συμμετοχές παλαιότερα στην Β’ και την Γ’ Εθνική με διακρίσεις, ενώ στο παλμαρέ της υπάρχει και μια σεζόν όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του κυπέλλου, σεζόν 1997-1998, πριν αποκλειστεί από τον Ηρακλή.

Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Γ’ Εθνική μετά από 11 χρόνια ύστερα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΛ και την επίπονη διαδικασία των αγώνων μπαράζ.

Οι άνθρωποι της ομάδας απέδειξαν ότι δεν επέστρεψαν απλά για να μείνουν, αλλά με στόχο να πρωταγωνιστήσει και γιατί όχι να διεκδικήσει στα ίσια την άνοδο στην Football League.

Πολλοί μπορεί να μειδίασαν με αυτό, αλλά στην πορεία κατάλαβαν ότι η ομάδα του Απόλλωνα δεν αστειεύεται και η δικαίωση έρχεται στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου εκεί όπου οι Λαρισαίοι δείχνουν αποφασισμένοι να πάνε μέχρι το τέλος και να κόψουν πρώτοι το νήμα. Κάτι το οποίο ανέφερε και ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης μετά την λήξη της αναμέτρησης με την Νίκη Βόλου.

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποτελεί τον άνθρωπο που καθοδηγεί προπονητικά τον σύλλογο. Άνθρωπος σοβαρός, μετρημένος και με πειθαρχία την οποία έχει περάσει και στο αγωνιστικό τμήμα και έτσι αυτό βγαίνει στο γήπεδο κάνοντας την ομάδα που όλοι χαίρονται να βλέπουν.

Από την άλλη ο «καπετάνιος» του συλλόγου ο πρόεδρος Παναγιώτης Μαντζανάς, άνθρωπος που θέλει ότι το καλύτερο για την ομάδα και σίγουρα όνειρο του είναι να την καμαρώσει και σε ακόμα μεγαλύτερη κατηγορία.

Σήμερα το πρώτο μέρος έλαβε τέλος και ο Απόλλωνας είναι πρώτος. Μένει να ολοκληρωθεί το δεύτερο μέρος και ευχή όλων τον Μάιο η ομάδα να πανηγυρίσει δεύτερη σερί άνοδο.

Ο Απόλλων Λάρισας θα τα καταφέρει. Γιατί πολύ απλά είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και θα ανέβει στην Football League.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ