Βαθμολογία

Γιατί Πέμπτη και όχι Τετάρτη....

Γνωστή έκανε σήμερα (21/2) η αρμόδια επιτροπή πρωταθλημάτων και κυπέλλου της ΕΠΣΛ την ημερομηνία και την ώρα του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα στον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς.

Ένα παιχνίδι που ορίστηκε να διεξαχθεί την Πέμπτη 1 Μαρτίου στις 14:45 στο στάδιο Αλκαζάρ και πρόκειται για παιχνίδι νοκ-άουτ ήτοι υπάρχει και το ενδεχόμενο παράτασης, ακόμα και των πέναλτι.

Και γιατί τα λέμε όλα αυτά. Μα γιατί την ίδια ημέρα στις 19:30 η μεγάλη ομάδα της πόλης η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο AEL FC ARENA στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Ένα παιχνίδι αν μη τι άλλο ιστορικό για την λαρισινή ομάδα.

Η διοίκηση της ΕΠΣΛ θα μπορούσε να ορίσει το παιχνίδι του Αχιλλέα με την Αγιά για άλλη ημέρα πχ την Τετάρτη (28/2) και όχι την Πέμπτη. Σαφώς και θα πει κάποιος ότι τα δυο παιχνίδια απέχουν 4.5 περίπου ώρες έναρξης το ένα από το άλλο, αλλά και πάλι θα μπορούσε η Ένωση να μην ορίσει το σημαντικό παιχνίδι του τοπικού κυπέλλου την ίδια ημέρα, με το ακόμα πιο σημαντικό παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ.

Κακά τα ψέματα το παιχνίδι της ΑΕΛ με την ΑΕΚ δεν είναι ένα απλό παιχνίδι ΑΕΛ - ΑΕΚ, είναι ημιτελικός κυπέλλου Ελλάδος στον οποίο οι «βυσσινί» συμμετέχουν μετά από έντεκα ολόκληρα χρόνια όταν και στο φινάλε κατέκτησε το δεύτερο τρόπαιο της ιστορίας της με το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Πάντως η ενημέρωση που είχαμε είναι ότι ο ορισμός του αγώνα έγινε για την Πέμπτη ύστερα από κοινό αίτημα των δυο ομάδων με την δικαιολογία ότι η αγορά είναι κλειστή την ημέρα εκείνη στην πόλη της Λάρισας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ