Βαθμολογία

Στουρνάρας: «Οι παίκτες μου είναι μάγκες και ήρωες»

Ο τεχνικός Βαγγέλης Στουρνάρας του Απόλλωνα Λάρισας ανέφερε πως οι παίκτες του είναι ήρωες από την προσπάθεια που καταβάλλουν και ευχήθηκε σύντομα να διορθωθεί η κατάσταση στην ομάδα.

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Είναι μία από τις ομάδες που κυνηγάνε το πάνω σκαλοπάτι και προερχόταν από δύο νίκες. Συγχαρητήρια στα παιδιά τα δικά μου, τα οποία είναι μάγκες και ήρωες. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά λειτουργούμε κανονικά. Υπερβαίνουμε τις δυνατότητές μας και η κούραση είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα από τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Σήμερα αγωνίστηκαν δύο παιδιά, ο Μπακαρός που είναι γεννημένος το 2005 και ο Διβανές που είναι το 2006.

Μας αδικεί το σκορ και από δω και πέρα είναι θέμα της διοίκησης να λύσει τα θέματα. Έχουμε ακόμα 20 με 21 παιχνίδια. Ευτυχώς την Κυριακή θα κάνουμε το ρεπό μας και θα είναι μια ευκαιρία να δοθεί ένα διήμερο ρεπό στα παιδιά για να ξεκουραστούν. Θέλουμε να προχωρήσουμε, είναι δύσκολη η θέση μας, το γνωρίζουμε, αλλά θα προσπαθήσουμε και ό,τι βγει...».

*Σε ερώτηση που του τέθηκε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και κάτω από τις συνθήκες που γίνεται η προσπάθεια, ο τεχνικός των κυανόλευκων τόνισε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι πολύ δύσκολη. Είμαι τριάμισι με τέσσερα χρόνια στην ομάδα και μου δόθηκε η ευκαιρία να ηγηθώ τις προσπάθειες. Γνώριζα ότι θα αποχωρήσουν δύο ποδοσφαιριστές, αλλά δεν περίμενα ότι ο τερματοφύλακας Μέλι και ο Ντιαγκοστίνο δεν θα είναι στη διάθεσή μου. Στις προπονήσεις συμμετέχουν και παίκτες από την Κ-19 για να ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα των προπονήσεων. Τα παιδιά είναι άξια συγχαρητηρίων και προσπαθούν μέχρι εκεί που μπορούν. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα και ελπίζω τις επόμενες ημέρες να διορθωθεί η κατάσταση, ώστε να μπορέσει ο Απόλλωνας να ανακάμψει».