Βαθμολογία

Βραδινός Αγώνας Δρόμου κατά των Εξαρτήσεων «Η ζωή κάνει ΑΓΩΝΑ»

Το Κέντρο Πρόληψης Π.Ε. Λάρισας-ΟΚΑΝΑ και το Εργαστήρι Ζωής, σε συνεργασία με το ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, διοργανώνουν την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου στις 20:00, βραδινό  αγώνα δρόμου, 5 και 10 χιλιομέτρων, με το σύνθημα «η ζωή κάνει ΑΓΩΝΑ» και σημείο εκκίνησης την Κεντρική Πλατεία Λάρισας. Το κάλεσμα για συμμετοχή απευθύνεται σε όλους τους πολίτες της Π.Ε. Λάρισας με στόχο να σταλεί ένα μήνυμα κατά των εξαρτήσεων, μέσω του αθλητισμού, που αποτελεί μια σημαντική πρόταση στην Πρόληψη.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται μέσω της ιστοσελίδας του ΣΕΓΑΣ, segas-thessalias.gr, μέχρι την Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου. Τα έσοδα των συμμετοχών του αγώνα, θα διατεθούν στο Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό ν. Λάρισας, για την αγορά λεωφορείου.

Την εκδήλωση στηρίζουν με την συμμετοχή τους, το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Λάρισας, το Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας Λάρισας, η ΜΟΘΕ Λάρισας, το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ένταξης Θεσσαλίας ΟΚΑΝΑ, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, ο Δήμος Λαρισαίων, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.