Βαθμολογία

Το άστρο του Γιώργου Δάκτυλα «λάμπει»

Ο Γιώργος Δάκτυλας είναι ένα νέο παιδί που σε πολύ μικρή ηλικία έκανε το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα αφού στις 24 Ιουλίου 2017 πήγε με μεταγραφή στην κ-17 του Παναθηναϊκού.

Συνέντευξη στην Βάσω Γκατζούλη

Ο Γιώργος κατάγεται από το Καλοχώρι Λάρισας και στα 10 του χρόνια ξεκίνησε από την ΑΕΛ, στη συνέχεια στον Προμηθέα και στην Αναγέννηση Καλοχωρίου για τρία χρόνια.

Όπως μας είπε, είχε προτάσεις από την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, προτίμησε όμως τον Παναθηναϊκό γιατί θεωρεί πως είναι ο σύλλογος που δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στις Ακαδημίες του.

Ο προπονητής της κ-17 κ. Σωτήρης Συλαϊδόπουλος τον εμπιστεύτηκε από το καλοκαίρι αφού πήρε όλες τις συμμετοχές στην Super League. Απόλυτα ταυτίστηκε με τον προπονητή των Ακαδημιών και ο τεχνικός υπεύθυνος κ. Τάκης Φύσσας.

Όπως τόνισε στο athleticlarissa το κλίμα είναι πολύ καλό στην κ-17 του Παναθηναϊκού και όλα αυτά ξεκινούν από τον προπονητή της ομάδας, αφού κατάφεραν να βρίσκονται στην πρώτη θέση.

Ταυτόχρονα όμως με αυτή την επιτυχία ήρθε και μια δεύτερη, αφού στις 12/4/2017 τον κάλεσε ο κ. Βασίλης Γεωργόπουλος στην Εθνική Παίδων για φιλικό στην Κοζάνη.

Αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και η Εθνική κέρδισε 3-0 την Κοζάνη. Η δεύτερη πρόσκληση που του έγινε ήταν στον Άγιο Κοσμά, μόνο για προπονήσεις (για τρεις ημέρες).

Περιμένει με ανυπομονησία το επόμενο κάλεσμα για το EURO της κ-17. Όπως μας δήλωσε είναι πολύ χαρούμενους που κατάφερε να κάνει όλα αυτά, γιατί ανταμείφτηκε η σκληρή δουλειά, αλλά δεν επαναπαύεται αφού στόχος του είναι να παίξει στην πρώτη ομάδα.

Ευχαριστεί προσωπικά τους προπονητές του στη Λάρισα, τον κ. Ταχτιντή, τον κ. Κολομητρούση, τον κ. Χατζή, τον κ. Καμάκα, τον κ. Κεραμάρη, τον κ. Μπρισίμη και ιδιαίτερα τον θείο του κ. Μιχάλη Ζιώγα που τον έχει βοηθήσει τα μέγιστα.

Το μεγαλύτερο «ευχαριστώ» είναι για τους γονείς του και τα αδέρφια του, εύχεται σε όλους καλές γιορτές με υγεία και στον ίδιο τα όνειρά του να γίνουν πραγματικότητα.