Βαθμολογία

Χάθηκε μια μάχη όχι όμως ο πόλεμος

Την ώρα που ο διαιτητής Φουκάκης σφύριζε για τελευταία φορά στο AEL FC ARENA, κανείς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι τελικά είχε συμβεί! Η ΑΕΛ έχασε για δεύτερη φορά φέτος από τον Πανσερραϊκό και σίγουρα προβλημάτισε όλους αυτή η ήττα που ήρθε μετά από μια όχι καλή εμφάνιση και σε ένα άσχημο χρονικό σημείο. Ουσιαστικά ότι είχε «χτίσει» η ΑΕΛ με κόπο και αγωνιστικές απώλειες στο «Ελ Πάσο» πήγε στα «σκουπίδια».

 

Του Χρήστου Γκατζούλη

 

Χωρίς να θέλω να ασχοληθώ με τη διαιτησία γιατί δεν το έχω κάνει και ποτέ, θα πρέπει στην ΠΑΕ να πήραν το μήνυμα και να θωρακίσουν επιτέλους την ομάδα από επικίνδυνες διαιτησίες. Όσοι παρακολούθησαν το ματς καταλαβαίνουν πολύ καλά τι θέλω να πω…

Από εκεί και πέρα ο Τίμος Καβακάς φανερά προβληματισμένος είδε για ένα ακόμη παιχνίδι να δημιουργούνται επιπρόσθετα προβλήματα και το ρόστερ του να αδειάζει επικίνδυνα! Καρακώστας, Λιαπάκης, Ραπτάκης, Φρανκού και Πόνσε δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν και αναφερόμαστε για βασικά στελέχη της ομάδας…

Όπως δεν ασχολήθηκα με τη διαιτησία δεν θα σχολιάσω ονομαστικά και την απόδοση των παικτών, θα πω μόνο πως θα πρέπει να ξέρουν άπαντες πως όσοι δεν μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας της ΑΕΛ, δεν είναι κακό να το πούνε. Η πίεση που έχει αυτή η ομάδα είναι μεγάλη, ο κόσμος έχει απαιτήσεις και θα πρέπει από εδώ και στο εξής όσοι αγωνίζονται με το άλογο στο στήθος να δίνουν και την ψυχή τους μέσα στο γήπεδο! Ο κόσμος δεν αντέχει άλλες πίκρες!

Το μεγαλείο του κόσμου φάνηκε με το τελευταίο σφύριγμα. Η ΑΕΛ χάνει με 0-1 και ο κόσμος χειροκροτεί τους παίκτες, δίνοντάς τους κουράγιο για τη συνέχεια. Ο δρόμος είναι μακρύς, ψηλά το κεφάλι. Ακολουθούν δύο παιχνίδια με Αναγέννηση Επανομής και Γιαννιτσά όπου η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι απαραίτητη!