Βαθμολογία

Γ’ ΕΠΣΛ: Ένα πρωτάθλημα με αρκετές ιδιαιτερότητες

Το πρώτο πρωτάθλημα που τελείωσε φέτος, ήταν αυτό της Γ’ ΕΠΣΛ, στο οποίο η αυλαία έπεσε κάπου στις αρχές του Απρίλη. Ήταν ένα πρωτάθλημα, με πολλές ιδιαιτερότητες, αν αναλογιστεί κανείς ότι αποτελούνταν από τέσσερις ομίλους, που ο καθένας είχε από δώδεκα ομάδες.

Του Γιώργου Μητσιούλη

Στον πρώτο όμιλο, απ’ ότι φάνηκε, τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την άνοδο τα κατάφεραν, δηλαδή, οι Χαλκιάδες, η Ακαδημία του Αχιλλέα, οι Νέες Καρυές και ο Σταυραετός και έτσι από του χρόνου θα αγωνίζονται στην ανανεωμένη λόγω αναδιάρθρωσης Β’ ΕΠΣΛ.

Στον δεύτερο όμιλο, σίγουρα ξεχώρισαν ο Όλυμπος Καρυάς και η Προοδευτική Βερδικούσιας, αφού κατάφεραν να συγκεντρώσουν τους απαιτούμενους βαθμούς, αλλά να πετύχουν και πολλά γκολ. Επιπλέον, ακόμη ένα εισιτήριο πήρε η Αναγέννηση Ευαγγελισμού, ενώ το Μεγάλο Ελευθεροχώρι τα κατάφερε και συγκέντρωσε έναν βαθμό περισσότερο από τον Βρυότοπο, με αποτέλεσμα να πάρει κι αυτό το εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία.

Όσον αφορά τον τρίτο όμιλο τώρα, ομολογουμένως ήταν ο πιο ενδιαφέρων από τους υπόλοιπους, όλη την χρονιά, με το τοπίο να ξεκαθαρίζει μετά την αναδιάρθρωση. Πανάξιος πρωταθλητής στέφθηκε ο Ατρόμητος Δασοχωρίου, ενώ Στόμιο, Λύκοι και Πουρνάρι ήταν οι υπόλοιπες ομάδες που συμπλήρωσαν την τετράδα της ανόδου.

Τέλος, στον 4ο Όμιλο, η πρωτοεμφανιζόμενη Λάρισα 2012 κατάφερε να πάρει τον τίτλο στην ισοβαθμία με την Κυψέλη, ενώ πετυχημένη κρίνεται η χρονιά τόσο για την Ανθούπολη, όσο και για το Καλαμάκι, που κατάφεραν να πάρουν την άνοδο.