Βαθμολογία

Ωρε που πάμε;;;;

Ξεκινάμε από σήμερα μια νέα στήλη στο athleticlarissa με τίτλο: Αθλητικά και Λαρισινά

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θα μπορείτε να την διαβάζετε με πλούσια θεματολογία και πολλά παρασκήνια του νομού μας…

Βγαίνει ο Ιούλης και ακόμα τίποτα!

Προσπαθώ να φέρω στο μυαλό μου πόσοι μήνες έχουν περάσει από τη μέρα που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Κώστας Πηλαδάκης είχε δηλώσει στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» πως αποχωρεί από την ομάδα και αναρωτιέμαι τι έχει συμβεί όλο αυτό το διάστημα μέχρι και σήμερα. Επί της ουσίας λοιπόν δεν έχει γίνει το παραμικρό! Αγωνία, αβεβαιότητα, προβληματισμός, στεναχώρια είναι μερικές από τις λέξεις που μπορεί να πει ένας απλός φίλαθλος της ΑΕΛ που περιμένει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μάθει σε ποια κατηγορία θα παίζει η ομάδα του και φυσικά ποιος / ποιοι θα την διοικούν. Αυτά σε πρώτη φάση διότι υπάρχουν και άλλα θέματα τα οποία επί της παρούσης περνούν σε… δεύτερη μοίρα.

Σενάρια και φήμες…

Όσο δεν ξεκαθαρίζει το…τοπίο στην ΑΕΛ, τόσο και πληθαίνουν τα σενάρια για το αύριο της ομάδας. Α’ Εθνική, Β’ Εθνική ή Γ’ Εθνική;;; Για την κάθε κατηγορία υπάρχει τουλάχιστον από ένα σενάριο και επειδή είναι λίγο έως πολύ γνωστά δεν θα μπω στη διαδικασία να τα ξαναγράψω.

Άλλα έπρεπε να συζητάμε

Αντί να συζητάμε που θα κάνει προετοιμασία η ΑΕΛ και ποιοι παίκτες θα έρθουν στην ομάδα… φυσιολογικά πράγματα δηλαδή, της εποχής, αναλωνόμαστε σε θέματα τα οποία θα έπρεπε να έχουν ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό οι διοικούντες της ΠΑΕ.

Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα

Από εκεί που υπήρχε πληθώρα παικτών στη «βυσσινί» ομάδα, τώρα μετριόνται στα… δάχτυλα του ενός χεριού. Άλλοι αποχωρήσανε και κάνανε διακανονισμό για τις οφειλές που υπάρχουν, άλλοι ακολούθησαν το δρόμο της προσφυγής για να διεκδικήσουν και την ελευθερία τους ταυτόχρονα. 

Οργανώνεται σίγα – σιγά

Από την άλλη ο Τύρναβος ζει το δικό του… όνειρο. Είναι στο στάδιο της οργάνωσης ενόψει της νέας χρονιάς που θα αγωνιστεί στη Β’ Εθνική μετά από πολλά χρόνια. Ανανεώσεις – μεταγραφές είναι στο προσκήνιο λίγο πριν την επίσημη «πρώτη» της ομάδας.

Και η Γ’ Εθνική

Τέλος αναφορικά με τη Γ’ Εθνική ο νομός μας θα έχει 5 (;) ομάδες που θα αγωνιστούν σε αυτή τη νέα κατηγορία. Οικονόμος Τσαριτσάνης, Αμπελωνιακός, Μαχητής Τερψιθέας, Δωτιέας Αγιάς και Α.Σ. Πυργετού. Τώρα σχετικά με την τελευταία ομάδα δεν μπορεί κανείς επί της παρούσης να πει εάν τελικά κατέβει στο πρωτάθλημα με σιγουριά. Ίσως τις επόμενες ημέρες έχουμε νεότερα.


Άντε καλά μπάνια και τα ξαναλέμε σύντομα…

Αθλητικά και Λαρισινά…