Βαθμολογία

Ούτε λεπτό για χάσιμο

Φαίνεται να μπαίνει σιγά – σιγά το νερό στο αυλάκι…

Το κέρδος των εκλογών

Από τα θετικά της βραδιάς των εκλογών της ΑΕΛ 1964 ήταν η παρουσία 300 και πλέον οπαδών όπου όλοι φυσικά εξέφραζαν την αγωνία τους για τη νέα χρονιά αλλά και πολλοί εξ αυτών έσπευσαν να εγγραφούν σαν μέλη του σωματείου.

Η διαγραφή και το πλάνο

Με τη συμμετοχή της ΑΕΛ στη Γ΄ Εθνική της νέας περιόδου ένα μεγάλο μέρος των χρεών διαγράφεται και δίνει τη δυνατότητα σ' αυτή να ξεκινήσει από την αρχή. Μοναδικό πρόβλημα και μελανό σημείο για το σύλλογο είναι η εξεύρεση ανθρώπων που θα «τρέξουν» το συγκεκριμένο πλάνο, αλλά και τις όποιες απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Το δεδομένο

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο κόσμος της ομάδας για ακόμα μια φορά όπως στο παρελθόν και σε ανάλογες περιπτώσεις θα βρεθεί στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας προκειμένου να τη στηρίξει, κάτι που από μόνο του δεν αρκεί για να επιτευχτεί ο συγκεκριμένος στόχος...

Σενάρια…

Επαφές έχει ξεκινήσει η νέα διοίκηση της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ με υποψήφιους επενδυτές. Βαγγέλης Πλεξίδας, Αλέκος Αλεξανδρής (έχει να μεταφέρει πρόταση από το εξωτερικό) και… Νίκος Λυράκης. Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις ενδιαφερόμενοι… άντε να δούμε που θα μας βγάλει αυτό το καλοκαίρι.

Στα ίδια μέρη

Ο Τύρναβος θα μονταριστεί στη Σαμαρίνα, εκεί όπου είχε πάει και πέρυσι. Ο Άγγελος Διγκόζης βλέπει σιγά – σιγά να διαμορφώνεται το ρόστερ του, αλλά θέλει και το κερασάκι στην τούρτα (φορ, δεκάρι και εξτρέμ).


Καλά μπάνια σε όλους και σύντομα τα ξαναλέμε αδέρφια!

Αθλητικά και Λαρισινά…